A rendezvény elérte a helyszín által biztosított létszám limitet, így további jelentkezéseket sajnos nem áll módunkban fogadni.

Az előregisztráció a konferencia hivatalos online adatbázisában lehetséges. Kérjük jelentkezzen mielőbb, hogy aktuális híreinkről tájékoztatni tudjuk Önt is! Kérjük, hogy az alábbi online regisztrációs rendszerünket szíveskedjenek használni a jelentkezési lapok kitöltésére és az összefoglalók beküldésére.

BELÉPÉS meglévő regisztrációval REGISZTRÁCIÓ új felhasználóknak
Részvételi költségek2021. szeptember 10-ig2021. szeptember 10. után
Részvételi díj135.000.- Ft160.000.-Ft
METT tagok részére101.250.- Ft120.000.- Ft
PhD hallgatók részvételi díja99.000.- Ft110.000.- Ft
PhD hallgató METT tagok részére74.250.- Ft82.500.- Ft
Kísérők részvételi díja61.000.- Ft66.000.- Ft

A Magyar Elválasztástudományi Társaság 25% kedvezményt biztosít tagjainak a részvételi díjakból. METT tagnak tekintjük azt, akit az alapszabályunk szerint felvettünk a METT tagjai sorába és a 2021. évi tagdíját 2021. március 31-ig befizette.

Felhívjuk figyelmét, hogy a rendezvényen való részvétel a hatályos járványügyi szabályozások értelmében, jelen pillanatban védettségi igazolványhoz kötött. Kérjük ezt a jelentkezés során vegye figyelembe. A rendezvényekre vonatkozó szabályozások változásáról a weblapon a későbbiekben is be fogunk számolni.

A részvételi díj magában foglalja:

  • a regisztrációs díjat,
  • a rendezvény kiadványait,
  • konferencia csomagot,
  • a teljes ellátást 2021. október 18. ebédtől október 20. ebédig*,
  • a társasági programokat,
  • az ÁFA-t.

*a vacsora költségét a félpanziós szállásdíj tartalmazza (összege bruttó 5,700 Ft/fő/éj)

A részvételi díj tartalmazza az étkezések költségeit (összege bruttó 50,100 Ft), de nem tartalmazza az éttermi szolgáltatás közterheit. A szállásdíjban szereplő és egyben számlázandó félpanzió díja 5,700 Ft/fő (ÁFÁ-val, személyenként és éjszakánként értendő). Az éttermi szolgáltatáshoz kapcsolódó járulék terheit a jelentkező részvételi díját fizető intézmény viseli. 

A részvételi díj nem tartalmazza a szállást. A szállást a regisztrációs adatbázisban külön kell lefoglalni. 

Kísérők részvételi díja: a fentieket tartalmazza a rendezvény kiadványai kivételével. A kísérői részvételi díj a tudományos programokon való részvételre nem jogosít.

Azon kedves vendégeink, akik a szállodai szolgáltatásokat nem veszik igénybe csak térítés ellenében vehetnek részt a konferencia vacsorákon. Kérjük, ebben az esetben, vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel az elesetele@diamond-congress.com e-mail címen. 

A fizetés menete

A konferenciára történő regisztráció után Ön legenerálhatja díjbekérő proforma számláját, melynek fizetése átutalással történik. Az összeg beérkezése után végszámlát állítunk ki.

Diamond Congress Kft.
Raiffeisen Bank Zrt.
Cím: H-1015 Budapest, Széna tér 1/a
12010154-00175156-00100004

A regisztráció, és a szállásfoglalás csak előzetes fizetéssel érvényesek. Ezen tételek fizetéséről írásos visszaigazolást és számlát küldünk.

Részvételi feltételek

A konferencián részt venni előzetes online regisztrációval lehetséges. Az online regisztráció alkalmával a résztvevők elfogadják az ezen a weboldalon meghirdetett jelentkezési és lemondási feltételeket, ezáltal írásos szerződés jön létre. A megrendelt és kifizetett szolgáltatásokról a Diamond Congress Kft. számlát állít ki. A regisztráció alkalmával kérjük, a számlázási adatokat pontosan megadni. A hatályos rendelkezések értelmében a számlának a vevő adószámát kötelező tartalmaznia, kérjük ennek megfelelően kiállítani a számlázási címet. Hivatalos számlát annak az intézetnek a nevére tudjuk kiállítani ahonnan a pénz beérkezett. Magánszemélytől érkező befizetés esetén a magánszemély nevére és címére kell a számlát kiállítani.

Amennyiben megrendelésszámot, PO számot, projektszámot vagy egyéb, a számlára egyedileg jellemző azonosítószámot kell feltüntetni a számlán, a szervezőknek ezt haladéktalanul jelezzék, mert számlakiállítás után a bizonylatokat módosítani nem áll módunkban.

A részvételi díjban szereplő étkezési költség illetve kulturális vagy társasági program (kávészünet, fogadás, bankett, stb.) minden esetben közvetített szolgáltatásként külön feltüntetésre kerül a számlán. Az SZJA tv 70§ (1) bekezdés alapján ez egyes meghatározott juttatásnak minősül a kifizetőnél, mely alapján ő köteles megfizetni az étkezést terhelő adókat. Ebben az esetben a kifizető szolgáltatást igénybe vevő cég/intézet. Ettől eltérni a törvényi szabályozás alapján nem lehet. Kérjük a pályázati pénzkeretekből részvételi díjat fizetőket, hogy előzetesen tájékozódjanak a pályázati kiírások feltételeiről, mert az étkezési költségek információja a számlán kötelező számlaelem ebben az esetben is.

Szállásköltség, amennyiben van ilyen megrendelés, szintén mint közvetített szolgáltatás kerül számlázásra. Az általános szerződési feltételeket lásd itt. 

Lemondási feltételek

A részvétel lemondását kizárólag e-mailen, tehát írásos formában tudjuk elfogadni. A részvétel lemondása 2021. szeptember 20-ig lehetséges, 85%-os díjvisszatérítés mellett.

2021. szeptember 20. után a lemondást 100 %-os kötbér terheli. A megrendelt nem-, vagy későn lemondott, és nem igénybe vett szolgáltatások kiszámlázásra kerülnek, mivel a szolgáltatásokat a szervezőknek meg kell rendelniük.