Felhívjuk figyelmét, hogy a rendezvényen való részvétel a hatályos járványügyi szabályozások értelmében, jelen pillanatban védettségi igazolványhoz kötött. Kérjük ezt a jelentkezés során vegye figyelembe. A rendezvényekre vonatkozó szabályozások változásáról a weblapon a későbbiekben is be fogunk számolni.

Egerszalók fekvése 

Egertől 5 km-re, az Egri-Bükkalja területén, a Laskó-patak völgyében, a 2416-os és a 24 129-es utak találkozásánál található; az előbbi út kelet-nyugati irányban biztosít közúti kapcsolatokat a környező települések felé, az utóbbi pedig Kerecsendnél a 25-ös főútból kiágazva a 3-as főút térségével kapcsolja össze a községet. A településtől északra a Laskó-patak felduzzasztásával létrehozott, 130 hektáros víztározó és horgásztó, délre pedig gyógyfürdő, szálloda, kemping várja az ide látogatókat.

A szálloda megközelíthetősége

Javasolt autóútvonal:

Budapest és Miskolc irányából az M3-as autópályán haladva a füzesabonyi leágazónál kanyarodjon Eger felé. A következő csomópont egy körforgalom, ahol Kerecsend irányába haladjon tovább. Kerecsendre érvén a jelzőlámpánál haladjon tovább egyenesen Demjén irányába. Demjént elhagyva kb. 1,5 km múlva, Önnek jobbra pillanthatja meg a Saliris Resortot.

Autóbusszal Egerből:

Eger autóbusz-állomásáról a Demjéni busszal a legegyszerűbb megközelíteni a Saliris Resortot. A menetrend megtekinthető az agriavolan.hu oldalon (a helyközi menetrendek „fül” alatt). A menetidő kb. 22 perc, leszállni a Gyógyfürdő megállóhelynél szükséges. További 6-700 m a szálloda recepciójához vezető gyalogút.

Taxival Egerből:

Az egri City Taxival megállapodást kötött a Saliris Resort. Meghatározott összegű, fix tarifával juthat el hozzánk, elérhetőség: (+36) 80 622 622

Saliris Resort – Spa Conference Hotel

3394 Egerszalók, Forrás u. 6.