TÁJÉKOZTATJUK KEDVES RÉSZTVEVŐINKET, HOGY A SALIRIS RESORT HOTELBEN A SZOBÁK ELFOGYTAK. Egy-két szoba visszamondás még várható, így amennyiben szeretne várólistára kerülni, jelezze szándékát a szervezőknél az elesetele@diamond-congress.com e-mail címen.

A közelben lévő Thermal Park Egerszalókot ajánljuk egyéni szobafoglaláshoz:
Cím: Egerszalók, Thermál kemping sor, 3394
Telefonszám: (06 36) 789 607

Weblap: https://egerszalok.eu/

————————————————————————————————————————

2021. szeptember 1-től a hatályos jogszabályoknak megfelelően a magyarországi szálláshelyszolgáltatóknak minden vendég törvényben meghatározott személyes adatait okmányolvasó használatával keresztül rögzíteniük kell érkezéskor. Az elfogadott okmányok magyar állampolgárok esetében: személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél. A szabályozás minden vendégre vonatkozik, így a gyermekek esetében is szükség van a fényképes okmány bemutatására. További információ: https://vizainfo.hu/vendegek

————————————————————————————————————————

Szállodai elhelyezést a konferencia helyszínén, Egerszalókon, a Saliris Resort – Spa Conference Hotelben biztosítunk.

3394 Egerszalók, Forrás u. 6.
Telefon – recepció: (+36) 36 688 600

A szállásköltség nem része a részvételi díjnak. A szállás foglalása közvetlenül a konferencia online regisztrációs adatbázisában történik. Kérjük, először végezze el az előregisztrációt, válassza ki a megfelelő részvételi díjat, majd ezek után lesz elérhető a “Szállásfoglalás” menüpont.

Árak:

  • Kétágyas szoba 1 fő részére: 34.500.- Ft/éj
  • Kétágyas szoba 2 fő részére: 42.000.- Ft/éj

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t, idegenforgalmi adót, a félpanziós ellátást és wellness használatot.

Azon kedves vendégeink, akik a szállodai szolgáltatásokat nem veszik igénybe csak térítés ellenében vehetnek részt a konferencia vacsorákon. Kérjük, ebben az esetben, vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel az elesetele@diamond-congress.com e-mail címen.